Anne%20Dorte%20Michelsen%202014_72dpi_410x300


Anne Dorte Michelsen og Billy Cross


ANNE DORTE MICHELSEN

Anne Dorte Michelsen

Anne Dorte Michelsens turneer som solist tager udgangspunkt i hendes lange solokarriere, der indledtes i 1983 med det klassiske album ”Mellem Dig og Mig”, og siden er blevet fulgt op af mere end 15 udgivelser i eget navn, senest i efteråret 2015, hvor albummet ”Hvis jeg ser mig tilbage” , produceret af Billy Cross, bliver udsendt.

Hele Danmark kunne fornylig i TV-programmet ”Toppen af Poppen” høre og se, hvordan Michelsens sange, der både går i dybden og rammer lytteren ligefremt og rent, har en sjælden slidstyrke og står utroligt stærkt.

Hvad enten Anne Dorte Michelsen optræder i kirker, kulturhuse eller på større koncertscener står hendes intime og ligefremme måde at synge på, og hendes evne til at formidle sangenes indhold og historier i centrum. Hendes musikere er valgt efter evnen til at kunne lytte ind i sangene og spille med og omkring ord og melodi.

I efteråret 2015 tager Anne Dorte på Danmarks turné med et helt nyt band bestående af Billy Cross, Per Christian Frost, Dan Hemmer og Rasmus Kiehlberg. Sammen vil de spille sange fra hendes nyeste album, produceret og spillet af samme hold, samt klassiske Michelsen numre som: ”Jeg har lagt mine våben”, ”Før eller siden” og ”En lykkelig familie”.

Ingen Anne Dorte Michelsen koncert går uden om Tøsedrengene og herfra spiller hun altid nogle af de kendeste sange.

Kirkekoncerterne er fortsat i mindre format med duo og iblandet samler og danske sange fra de to albums ”Fred hviler over land og by” samt ”Så stille som sne”