The%20Happy%20River%20Band%202015Promo%20Photo_410x300THE HAPPY RIVER BAND
SHANE DONNELLY – Sang - Guitar- Bodhrán
LOUISE RING VANGSGAARD – Violin - Sang
MADS KNUDE HOVGAARD - Guitar - Banjo - Mandolin

En ny trio er født. Glæd jer til at møde denne splinter nye dynamiske trio “The Happy River Band”. Trioen består af Shane, Louise og Mads, og er en smeltedigel af folkemusik når det er bedst.
Shane Donnelly (IRE) (guitar, sang og Bodhrán) har fået den irske folkemusik ind med modermælken. Han er halvdelen af den populære duo “Jane og Shane”, som har turneret Danmark rundt i de sidste 15 år. Det har ført til samarbejder med bla. Niels Hausgaard, DR Underholdningsorkester, John Sheahan (Dubliners) og mange flere. Shane’s musikalske univers spænder bredt, og bringer publikum vidt omkring indenfor folkemusiktraditionen. Hans kærlighed til musikken fornægter sig ikke, og han brænder altid igennem på en scene.
Louise Ring Vangsgaard (violin og sang) har bevæget sig i den irske musik siden sine unge dage. Hun har bl.a. spillet i de succesfulde bands ”Moving Cloud” og ”Tradish” foruden i utallige andre bands inden for folkemusikken - herunder det kontemporære folkband ”Instinkt”. Desuden spiller Louise i kirkeensemblet ”Prisme” og har netop medvirket i forestillingen “Ein bisschen Frieden” på Aalborg Teater.

Mads Knude (guitar, mandolin, banjo og sang) har baggrund i den amerikanske folkemusik. Han spiller i det kontemporære countryband ”Rio Grande” og i det legendariske danske ”Dana Bluegrass Band”. Han har altid haft en kærlighed for den irske musiktradition og har spillet i flere irske folkbands, som er vokset ud af det levende sessionmiljø i Aarhus.
Sammen spiller The Happy River Band dynamisk, legende og stemningsfuldt. Aftenen byder på såvel smukke som livlige melodier og sange fra det irske univers samt få afstikkere til de mere hjemlige himmelstrøg.