inger-dam-jense-m-claus-weidtloew_trio_410x300Kom helt tæt på den danske operastjerne Inger Dam- Jensen i hendes repertoire af smukke danske sange og salmer i intime fortolkninger. Med sig har hun den prisvindende danske arrangør, saxofonist og kapelmester Claus Waidtløw, der med sin nordiske melodiske tone sætter stemningen til de smukke tekster af bl.a. Grundtvig, Kingo og Holstein. Bliv opløftet, når de kendte melodier fra nationalkomponister som Carl Nielsen, Thomas Laub og Oluf Ring får nyt liv i hænderne på Inger Dam- Jensen og tre af Danmarks førende musikere. Waidtløw har til dette projekt samlet en supertrio med kontrabassisten Jesper Bodilsen og pianisten Søren Møller. Begge anerkendte i ind- og udland for deres virtuose og lyriske spil.

Inger Dam-Jensen har markeret sig som en af sin generations førende sangere. I 1993 vandt hun den store prestigefyldte internationale BBC konkurrence Cardiff Singer of the World. Siden har hun sunget et utal af det største opera- og koncertpartier med verdens førende orkestre, fra Berlin- og New York Filharmonikerne til Cleveland Orchestra. Der er altså tale om en af Danmark helt lysende stjerner, når Inger Dam Jensen sammen med Claus Waidtløw trio kommer rundt i det danske land med deres smukke repertoire af danske sange og salmer.

Claus Waidtløw er en af vores mest anerkendte saxofonister og komponister. Han har udgivet 6 albums i eget navn og spillet med et væld af internationale jazzstjerner, blandt andre Toots Thielemanns, John Scofield og brasilienske Eliane Elias. Waidtløw vandt i 2015 en Danish Music Award for sin bigband udgivelse ”Playhouse”.

Søren Møller er dansk pianist og komponist. Var i årene 2002 – 2012 en fast del af jazzscenen i New York med turneer til Afrika, Caribien og Europa til følge. I Danmark har Søren Møller gjort sig bemærket som akkompagnatør for Mark Linn, skuespiller Lotte Andersen og dirigent for DR Big Band.

Jesper Bodilsen er en internationalt anerkendt kontrabassist og komponist der turnerer over hele verden og som bl.har optrådt og indspillet med Berliner Filharmonikerne og med nogle af de største jazzartister i verden.