J_Lysdal_410x300_2014Jens Lysdal – Nyt dansk album


Jens Lysdal har tilhørt toppen af den danske musikscene i en halv menneskealder og spillet med de fleste af de bedste. Han har rejst kloden rundt med sin musik, opnået international anerkendelse, nomineringer og priser, men indtil nu altid sunget og udgivet sin musik på engelsk.

Nu udgiver han sit første solo-album på dansk. Hans rustne ro i stemmen er rar, rå og relevant, og sammen med det overlegne og berømmede guitarspil stadig i forgrunden. Men modersmålet giver nye og yderligere muligheder for humor, finesse og finurlighed, og dem udnytter han med denne udgivelse.

Jens Lysdal er en engageret og stadigt nysgerrig mand, der altid har sagt og gjort hvad der passede ham - i livet, som på scenen. Det kan både høres og mærkes i musikken og de stærke, vedkommende tekster.

Koncerterne er som altid fyldt med sjove og skæve indfald, men måske først og fremmest et nærvær og en intensitet, der lader ingen uberørte. Man forholder sig til Jens Lysdal, hvad enten man vil eller ej. Fordi han selv er så meget til stede, drages man også som tilhører med og ind - på den fede måde.

De senere år har Jens Lysdal været på turné i USA, Tyskland, Holland, England, Schweiz, Canada og Portugal . Han indspillede sit seneste album “Easy Heart” i Austin, Texas med nogle af klodens stærkeste musikere, blev skamrost af medierne, nomineret til “Bedste folk-udgivelse i Tyskland” og fik én af sine sange med på et amerikansk Grammy-nomineret album.Mageløse Marie(Lydklip fra den nye plade):

I should have danced:
Masser af tid:
The Beauty of ot all: