trille_band_2015_410x300Trille Band med Mette Marckmann

Trille Band har spillet nogle forrygende koncerter, hvor tilhører både unge og ældre har nydt et forrygende genhør. Trilles sange var gennem 70erne og 80erne en af de mest markante og elskede sangere og sangskrivere. Hendes lyrik gik lige i hjertet på en helt generation med hendes usentimentale tilgang til det store følelser, hendes hverdagsskildringer og hendes markante politiske holdninger. Hun turnerede i hele Norden og hendes livekoncerter var altid velbesøgte. Ikke kun pga. de gode sange, men også fordi hun havde samlet et helt unikt band omring sig. Et band, som leverede musik i verdensklasse og som altid var i højt humør. Bandet har ikke været samlet siden 1988, hvor Trille holdt op med at optræde, men det er, i forbindelse med den udstilling, der er om Trille på Arbejdermuseet, lykkedes at samle bandet igen.

Så for første gang i 26 år står Ole Fick, Øyvind Ougaard og Mads Vinding på scenen sammen for at spille Trilles musik. Trille gik bort i 2016, og havde til det sidste gang i en masse aktiviteter, men hun har gav skuespilleren Mette Marckmann lov til at fortolke hendes sange.

Det bliver en koncert 'næsten' som før. Med et righoldigt repertoire af Trilles bedste sange. En koncert hvor man kan få lov til at synge med, at mindes og glædes over noget musik, der bliver spillet alt for sjældent.
Man kan roligt glæde sig til en aften med Trilles sange og et band og en sangerinde, der kan fortolke, så minderne pibler frem.