SULUIT Betyder Vinger på Grønlandsk, og er en Musikgruppe bestående af velkendte Grønlandske sangere og skuespillere: samt div. musikere, som der “under coronaen “ har været en del udskiftninger på. men der er jo heldigvis så mange gode Grønlandske musikere, som man kan benytte sig af. så det er altid en oplevelse, at se og høre Suluit. Som Publikum får man en oplevelse af de sjældne.

Nukâka Coster-Waldau og Karina Møller har turneret stort set over hele verdenen med musik og teater og film.
Karina Møller er både skuespiller og sanger. Hun er nok en af Grønlands mest kendte sangere. Hun var med i den alaskanske gruppe Pamyua, som bl. a. vandt en Grammy (2007)for bedste oprindelige sange fra Alaska.

Nukâka Coster-Waldau – har de seneste mange søndage tonet frem på Tv-skærmen i Grønlands / Danmark’s historie i de sidste 300 år. Nukâka er en mester i at fortælle små historier knyttet til Suluits sange.

Suluits seneste jobs inden Corona. Mange fornemme optræder, hvor de spillede til gode formål.

“Women in Culture and Sciense Symposium” PÅ den internationale Woman’s dag organiseret af UNESCO Chair in Cultural rights på UNESCOS headquarters i Paris, hvor de åbnede og afrundede dagen.

Velgørenheds middag i Skuespillerhuset , Copenhagen, Hvor indsamlingen gik til Nakuusa/Unicef. Velgørenheds PÅ Sølyst i Klampenborg i forbindelse med Gentofte Unicefby 2018
En koncert for Nordiske og baltiske ambassadører
50 års jubilæum for international work group of Indigenous People IWGIA

The Pathway to Paris Climate Action concert 14. sept. 2018 i SanFransisco, hvor de var opvarmning til Patti Smith.

SULUIT kommer meget omkring i verdenen, som som nævnt er de en oplevelse, hvor de end optræder.

At være publikum til en Suluitkoncert er en berigende oplevelse., og kan kun varmt anbefales.